FEEL GOOD SHOP EVENT

Dit weekend stonden we op het Feel Good Shop Event.

Vrijdag
Ik was donderdag al naar Sandra vertrokken, zodat ik niet zo ver zou hoeven te reizen. Bij de Koekbouw aangekomen heb ik eerst nog een tijdje staan stoeien waar ik nou zou komen te staan, maar uiteindelijk heb ik samen met Monique en Sandra een goede plek gevonden. Inmiddels was Tirza, mijn hulp van die dag, aangekomen en zijn we aan de slag gegaan met de raamtekening op de voordeur. We stonden gezellig te kletsen en de tekenen toen één van de meiden van het Feel Good team vroeg of ze ons kon helpen. Ik denk, wat lief, maar zie vervolgens allemaal mensen buiten staan (de deur zal op slot zodat wij konden tekenen). ‘Het is toch nog geen 13.00?’, ‘Nee, nog 10 minuten’. Oeps! Dus wij drieën als een gek staan kleuren om de tekening af te krijgen, maar gelukkig is het gelukt en het resultaat mocht er zijn!

De Raamtekening stand was daardoor wel een beetje leeg nog, maar Tirza en ik zijn aan de slag gegaan en op het eind van vrijdag was ie klaar. Waarom het zo lang duurde? Mensen waren nieuwsgierig en vroegen ons iedere keer wat het was en hoe het werkte. De verkoop was deze dag niet denderend, maar toch vond ik het een goede dag!

Zaterdag
Vandaag kwam de dochter van Sandra mee en die was een beetje mijn assistent. Ik had gevraagd om ook wat raamtekeningen te maken en dat deed ze super goed! En bonus, ze vond het ook nog leuk! :)

Om me te helpen met de verkoop, kwam mijn zus vandaag. Ik hoefde haar maar één keer uit te leggen hoe het werkte en daarna was het net alsof ze het alle dagen deed, heel fijn en gezellig! Vandaag was het een stuk drukker, dus ik was extra dankbaar voor de hulp, de verkoop ging ook super. Rond 17.00 kwam mijn zusje met haar dochter, die gingen even rondlopen en kon ik met hun mee terug rijden (zó fijn!! want ik was ka-pot).

Voor de ondernemers-kant van het verhaal, kijk op ankepanke’s blog.
Sorry international friends, this was a dutch event.

Visuele indruk

Het was even een klusje, maar het resultaat mag er zijn!
Raamtekening maakt ook op maat gemaakte raamtekeningen voor ondernemers, zoals bijvoorbeeld een logo, kijk hier voor meer informatie.

Het enorme scherm op de tafel was een tablet waar mensen meteen in de shop de raamtekeningen konden bestellen en de rest van de tijd het uitleg filmpje op een loop stond (dankjewel voor het idee en lenen J!)


Het was eigenlijk niet de bedoeling, maar er was zoveel vraag naar dat ik gezwicht ben, krijtstiften! Het staat ook in de planning om ze binnenkort in de shop aan te bieden. De allerliefste mensen die me kwamen helpen, Tirza & mijn zus.


Dochterlief van Sandra hielp me met het maken van voorbeeld Raamtekeningen en ze had terecht veel bekijks.


De overburen, de altijd gezellige Hipgemaakt caravan van Sandra.

En de andere overburen, het fijne retro volkswagen busje van Ranja met een liedje (foto door hunzelf), waar ik ranja heb gehad die naar jeugd en ijsjes smaakte.


Buren aan de linkerkant, Studio Stift (foto door haarzelf), wat een leuke spulletjes allemaal hè? Zij gaat binnenkort ook leuke ontwerpen voor de Raamtekening shop maken.

Ik liep ook even een heel snel rondje, om te kijken en kletsen, ik kwam o.a. tegen..


Een ontzettend gezellig kreatafel van in je Nopjes voor kinderen, maar wat had ik daar graag aangeschoven en gespeeld met glitter! Maar gelukkig heeft mijn nichtje daar wel een ontzettend leuke tas gemaakt.


Lobke van Aar stond er ook met haar geweldige werk. Je zult haar werk waarschijnlijk wel herkennen van haar samenwerkingen met de Flow. Ik ben even mezelf gaan voorstellen, maar moest meteen weer weg, dus zal wel een beetje gek overgekomen. Volgende keer dat ik d'r zie, zal ik wel even mijn excuses aanbieden ;)


Letty van Feltbee had ontzettend veel werk in haar stand gestoken, haar dochter liep rond in een rockability outfit, er was een professionele vlechter en de stand zelf was super ingericht.


Ondanks dat ik geen koffie drink, kan de ontwerper in mij dit soort mooi vormgegeven quotes ontzettend waarderen. Gemaakt (en te koop als kaart) door Notes & Quotes.


Mary-Ann van Studio Inktvis had van haar stand een waar feest voor je ogen gemaakt.


Dit was voor mij echt zo gaaf om te zien. Ik heb recentelijk de huisstijl gerestyled voor Sien en Co en Gea had speciaal voor de markt de poppetjes van het logo gehaakt, echt heel gaaf!


Ondanks dat ze druk bezig met een baby te maken in haar buik, was Wivine van Durf te Stempelen er ook bij!


En de lovely lady Nelly van Brown Girl Decorations was ook present met een stand waar je hebberig van wordt!


En de stand van het Zijstraatje was niet te missen, wat mooi! Ik zou zó willen aanschuiven bij die tafel en die bordjes! Jup, Eefje heeft er goed over nagedacht. Het was ook ontzettend druk, dus het werd gewaardeerd :)


Bij de Theetantes kocht ik een stukje red velvet cake (nog nooit eerder gehad) en.. wauw!
En toen was het feest afgelopen, dankjulliewel voor de nieuwsgierigheid & aankopen en natuurlijk de organisatoren van Feel Good Shop Event bedankt voor het opzetten van het event!

Voor de ondernemers-kant van het verhaal, kijk op ankepanke’s blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten